ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ- ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΦΑΛΗΡΟ -GREEK GHOSTHUNTERS -PARANORMAL RESEARCH CREW

ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ- ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΦΑΛΗΡΟ -GREEK GHOSTHUNTERS -PARANORMAL RESEARCH CREW

191 Views
Published
Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters αυτή την φορά κάνει έρευνα σε μια ιδιωτική κατοικία στο Φάληρο .

Από ότι τους εξηγεί η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έχει γίνει χρήση του βιβλίου ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ , ένα βιβλίο για καλέσματα πνευμάτων , μετά από την χρήση του βιβλίου άρχισαν τα περίεργα φαινόμενα στην κατοικία , σκιές που περνάνε, αντικείμενα που μετακινούνται , δυνατοί θόρυβοι.

Η ομάδα έκανε την έρευνα της και στο βίντεο έχει να μας δείξει ,καταγραφές E.V.P. (περίεργοι ήχοι ή φωνές)  περίεργες φωτογραφίες από την  θερμική κάμερα και μεγάλες μεταβολές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Δείτε το βίντεο !!!


PARANORMAL RESEARCH CREW / GHOSTHUNTERS GREECE
http://ghosthunters.gr/
http://paranormalteams.net
http://facebook.com/ghosthunters.gr
Google Page https://plus.google.com/110606048847900013260/posts

We are a Greek paranormal research team !!!
Our mission is to investigate paranormal activity and to identify, classify, and deal with paranormal activity wherever it may occur.

Είμαστε μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με το μεταφυσικό , ερευνούμε μέρη που παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα ή ακούγονται ιστορίες για μεταφυσικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για την καταγραφή περίεργων φαινομένων. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για όλους εσάς που ασχολείστε με τον τομέα του μεταφυσικού και γενικά για όσους σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα.
Category
PARANORMAL
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment