Ξορκίζει τον καρκίνο χορεύοντας στο Tik Tok

Ξορκίζει τον καρκίνο χορεύοντας στο Tik Tok

47 Views
Published
Η 35χρονη Ρεγγίνα Μακέδου έμαθε ότι πάσχει από λευχαιμία την ημέρα των γενεθλίων της. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια η είδηση της αρρώστιας έφερε πόνο, φόβο, αλλά και πολλή δύναμη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως ξαναγεννήθηκε και αποφάσισε να παλέψει, να γίνει καλύτερος άνθρωπος και όλα αυτά με τη βοήθεια του χορού.

Ξεκίνησε λοιπόν να χορεύει στο Tik Tok για να ξορκίσει τον καρκίνο και με το χαμόγελό της, παρά τον πόνο και τις δυσκολίες έγινε viral στα social media.

«Όσοι μπορείτε καθαρίστε την ψυχή σας και θα καθαρίσει και το σώμα σας», είπε η Ρεγγίνα, σημειώνοντας πως η περιπέτεια με την υγεία της τη βοήθησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή της.


Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, την ώρα που υποβαλλόταν σε επώδυνες χημειοθεραπείες δεν έχασε ούτε μια στιγμή το κουράγιο της.

Πάντα, ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες σηκωνόταν από το κρεβάτι και ξεκινούσε να χορεύει, σφίγγοντας τα δόντια και χαμογελώντας πλατιά.

«Είχα πει στους δικούς μου ότι τη μέρα που δε θα σηκωθώ να κάνω ένα βιντεάκι ο καρκίνος θα με έχει νικήσει», είπε η Ρεγγίνα, ενώ για τη δύσκολη διαδικασία της απώλειας των μαλλιών της, είπε με χιούμορ: «τη μέρα που έχασα τα μαλλιά μου, βρήκα το στυλ μου».

Η μάχη με τον καρκίνο συνεχίζεται ακούραστα. Το μεγαλύτερό της όπλο είναι το χαμόγελο και η αισιοδοξία, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον κόσμο να γίνει εθελοντής αιμοδότης και να σώσει ζωές, ανάμεσά τους και η δική της.


#StarAlithies #StarChannelTV #star




Συνδεθείτε με τα Social Media του σταθμού:
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/starchanneltv/
Follow us on Twitter: https://twitter.com/StarChannelGr
Like us on Facebook: https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/

Δείτε τα δελτία και τις εκπομπές του Star στο http://www.star.gr/tv/

Πατήστε "Subscribe" στο StarTvGreece, για να έχετε άμεση ενημέρωση για τις νέες εκπομπές και δελτία που ανεβαίνουν στο YouTube
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment