Paranormal by VICE: Συναντήσαμε τους Κυνηγούς Φαντασμάτων της Αθήνας. - FUNNY VIDEOS

Paranormal by VICE: Συναντήσαμε τους Κυνηγούς Φαντασμάτων της Αθήνας.

 

Το VICE παρουσιάζει στο netwix.gr την πρώτη ελληνική ιντερνετική σειρά ντοκιμαντέρ που ασχολείται με παραφυσικές δραστηριότητες.

Η σειρά Paranormal by VICE μας ξεναγεί σε ασυνήθιστα μονοπάτια γεμάτα μαγεία, φαντάσματα, προηγούμενες ζωές, εξωγήινες αλλά και εσωγήινες οντότητες. Καταγράφουμε τις δράσεις όσων πιστεύουν στις παραφυσικές δραστηριότητες, τις τελετές και τις έρευνές τους και μεταφερόμαστε σε ένα μυστήριο κόσμο που για εκείνους έχει υπόσταση. Τη σειρά παρουσιάζει ο Αντώνης Κωνσταντάρας.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, ακολουθούμε την Paranormal Research Crew, μία από τις ομάδες που ψάχνουν να βρουν φαντάσματα και πιστεύουν σε έναν μεταφυσικό κόσμο που υπάρχει παράλληλα με τον δικό μας. Ο Αντώνης Κωνσταντάρας τους ακολούθησε στο Σανατόριο της Πάρνηθας όπου με τον ειδικό τους εξοπλισμό και την ψυχική τους διάμεσο, μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να αισθανθεί τα πνεύματα, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με πνεύματα και να διεξάγουν μία paranormal ερεύνα. Πράγματι, κάτι συνέβη εκείνο το βράδυ στο σανατόριο.

Μπορείτε να δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς Paranormal by VICE εδώ.

ΠΗΓΗ http://www.vice.com/gr/read/paranormal-by-vice-netwix-epeisodio-1

Commenting disabled.

Latest Articles

Most Popular