Most Popular Articles - Page 2 - FUNNY VIDEOS

Most Popular Articles

  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΡΟΝΟΣ - GREEK GHOSTHUNTERS

    Littlelogoprc
    kronos_eleysina

    Η ομάδα των Ghosthunters αυτή την φορά κάνει έρευνα στον εργοστάσιο Κρόνος στην Ελευσίνα. Το εργοστάσιο κτίστηκε τη δεκαετία του 1920 από την Ανώνυμο Εταιρεία Οινοπνευματοποιίας ΚΡΟΝΟΣ και αποτελείται από 15 κτίσματα
    Η λειτουργία του εργοστασίου Κρόνος σταματάει την δεκαετία του 1980.

    Φήμες ακούγονται για περίεργους ήχους και περίεργες εμφανίσεις μορφών στο μέρος.
    Δείτε τι κατέγραψε!!!

     

    Read more
  • ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΒΡΑΥΡΩΝΑ.

    Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters , πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο της βίλας όπου ακούγονται ιστορίες περί μαύρης μαγείας και Σατανιστικών τελετών. Κατέγραψε μεταβολές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και στην θερμοκρασία , περίεργες μορφές στη θερμική κάμερα  καθώς και ήχους , δείτε το βίντεο !!!

     

    Read more
  • ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!!!

    ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

    Για άλλη μια φορά η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters πραγματοποιεί έρευνα σε ιδιωτική κατοικία σε ένα χωριό έξω από την Καρδίτσα. Η Μάρθα ιδιοκτήτρια του σπιτιού υποστηρίζει ότι στο σπίτι της έχει ανεξήγητα φαινόμενα . Αντικείμενα αλλάζουν θέση από μόνα τους και τηλεοράσεις ανοιγοκλείνουν . Δείτε τα φαινόμενα που κατέγραψε η ομάδα στο βίντεο!!!

    Read more
  • ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ !!! - GREEK GHOSTHUNTERS

    [caption id="attachment_2246" align="aligncenter" width="254"] PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS[/caption]

    Η ομάδα Paranormal Research Crew – Greek Ghosthunters πραγματοποίησε μια ακόμη έρευνα , σε ιδιωτική κατοικία με μια διαφορά ότι αυτή τη φορά  συνδύασε παράλληλα το κομμάτι της έρευνας με την Αναδρομή.  Με την βοήθεια συνεχώς ανανεωμένου εξοπλισμού ήρθαν πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι κατέγραψαν ? Κινήσεις , μορφές και άλλες καταστάσεις οι οποίες θα σας καθηλώσουν!!!

    Η συνέχεια στο βίντεο!!!

    Read more
  • ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ - ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.

    Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters αυτή την φορά κάνει έρευνα σε μια ιδιωτική κατοικία στο Φάληρο .

    Από ότι τους εξηγεί η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έχει γίνει χρήση του βιβλίου ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ , ένα βιβλίο για καλέσματα πνευμάτων , μετά από την χρήση του βιβλίου άρχισαν τα περίεργα φαινόμενα στην κατοικία , σκιές που περνάνε, αντικείμενα που μετακινούνται , δυνατοί θόρυβοι.

    Η ομάδα έκανε την έρευνα της και στο βίντεο έχει να μας δείξει ,καταγραφές E.V.P. (περίεργοι ήχοι ή φωνές)  περίεργες φωτογραφίες από την  θερμική κάμερα και μεγάλες μεταβολές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Δείτε το βίντεο !!!

     

     

     

     

    Read more

Latest Articles

Most Popular